Drahí priatelia, napíšte nám váš úmysel a prosbu o modlitbu. V dnešný deň ju prednesieme Bohu počas našej spoločnej večernej modlitby a budeme na vás osobitne pamätať. 

Sestry CJ

Prosba o modlitbu

prosba

Slávka | 30.06.2017

Milé sestričky, prosím o modlitby za zdravie a silu pri posledných skúškach pre dcéru. Bohu vďaka

Prosba

Eva | 30.06.2017

Milé sestry, prosím o modlitbu za pomoc v majetkovom vysporiadaní v rodine, aby nás Pán osvietil, všetko dobre a v pokoji dopadlo, ďakujem, nech Vás žehná Pán

prosba o modlitbu za blízké

maminka J. | 30.06.2017

Milé sestřičky, děkuji vám za dosavadní pomoc, a stále vás velice prosím o modlitbu za duchovní a duševní uzdravení Jitky a Martina, za dar zdravého rozumu a dary Ducha svatého pro ně, a o dar obrácení a víry pro Milana a Martina. Prosím, spolu s Pánem Ježíšem přijměte Jitku, Milana a jejich syny Marka a Karla a také syna Martina do Svých rukou, a udělejte s nimi to, co považujete za nejlepší pro spásu jejich duší. A ještě prosím o modlitbu za dary Ducha svatého pro vnučku Pavlínku, aby se jí dařilo ve studiu na střední škole a aby později úspěšně odmaturovala. Vždyť u Pána Ježíše nic není nemožné, maminka.

Prosba za vnutorne uzdravenie

Zuzana | 30.06.2017

Prosim Vas o modlitby za moje vnutorne uzdravenie a oslobodenie. Za zbavenie pocitu samoty, uzkosti, zavisti, ziarlivosti. Nechcem zavidiet ludom ich pekne vztahy. Proste Pana nech ma oslobodi, nech som spokojna so svojim zivotom. Nech ho prijmem. Nech zabudnem na detstvo a vsetko zle. Nech verim v to ze Boh zmeni mna alebo moj zivot aby som sa dokazala usmievat a prijat vsetko. Prosim modlite sa za moje manzelstvo a deti nech nenesu nasledky mojho trapenia. Dakujem za kazdu modlitbu.

prosba

zranená | 29.06.2017

Drahé sestričky, proste dobrotivého Boha, aby dal silu môjmu manželovi čím skôr sa vrátiť k nám domov. PBZ

Prosba za vnutorne uzdravenie

Zuzana | 29.06.2017

Prosim o modlitby za vnutorne uzdravenie a oslobodenie mojej rodiny. Za pozehnanie mojho manzelstva a deti. Boze prosim pomoz. Svaty Jozef, Panna Maria prosim orodujte za nas.

obratenie

Eva | 29.06.2017

Nadalej chcem prosit o modlitby za manzela Patrika, nech mu da milosrdny Boh volu a silu opustit hriech a zlo a mne silu vytrvat v dobrom. PBZ.

prosba o modlitbu za blízké

Prosebnice | 29.06.2017

Milé sestřičky, děkuji vám za dosavadní pomoc, a stále vás velice prosím o modlitbu za uzdravení dcery z duševní nemoci, za její osvobození od drogové závislosti, za dar zdravého rozumu a dary Ducha svatého. A za dar obrácení a víry pro Milana a jejich děti. Prosím o modlitbu, aby Pán Ježíš spolu s Pannou Marií přijali Jitku, Milana a jejich syny Marka a Karla do Svých rukou, a udělali s nimi to, co považují za nejlepší pro spásu jejich duší. Prosím o totéž, dále o duchovní a duševní uzdravení a dar víry pro syna Martina. A ještě prosím o dary Ducha svatého pro vnučku Pavlínku, aby se jí dařilo ve studiu na střední škole a aby později úspěšně odmaturovala. Vždyť u Pána Ježíše nic není nemožné, maminka.

prosba za dcéry a vnuka

táňa | 29.06.2017

milé sestričky prosím za moje dcéry a vnuka , nech im je Pán milostivý, veď On je viera nádej láska a Panna Mária naša ochrana. Vďaka.

Prosba o modlitby

Marie | 28.06.2017

Prosím o modlitby za sestru ,operace nedopadla dobře a vše se značně zkomplikovalo.PBZ

Prosba o modlitbu za uzdraven ie:

Mária: | 28.06.2017

Milé sestričky, prosím o modlitbu za manžela Jozefa v piatok ide na onkologiu na kontrolu, aby mal dobré výsledky a mohla sa celá rodina tešiť a vzdávať vďaky P.Bohu za jeho uzdravenie.Pomáhate mi. pán nech Vám žehná.

Prosba

Prosba | 28.06.2017

Drahé sestričky, prosím o modlitby za Z a J, za mocnú božiu pomoc a ochranu, obnovu úcty a dôvery a ochranu čistoty, za zničenie zámerov nepriateľa. Ježišu, prosím, daj mi tiché, pokorné a poslušné srdce, aby som s pokojom a pokorou vedela všetko prijať. Ježišu, všetko Ti odovzdávam. Nech sa deje Tvoja vôľa. Najsvätejšia Trojica, osláv sa v nás. Všetko na Božiu chválu, česť a slávu. Ďakujem a sám pán, nech Vás žehná a požehnáva.

prosba

taňa | 28.06.2017

Milé sestričky veľmi prosím za uzdravenie nášho vnuka a ochranu pre jeho maminu aby zvládala tieto dni prekonávať v zdraví.
Ale ešte prosím o modlitby za dcéru, ktorá má zajtra skúšku na VŠ nech ju Pán obdarí darom rozumu a nech to zvládne. Ježišu dôverujem Ti. PBZ.

odpustenie

Monika | 28.06.2017

Milé sestričky prosím o modlitby za mňa, aby ma Ježiš uzdravil zo všetkých mojich zranení, aby mi dal tiché a pokorné srdce a zjednotil našu rozdelenú rodinu. Pane Ježišu Tebe nič nie je nemožné prosím uzdrav nás. Ďakujem za všetky Vaše modlitby.

Jakubko

Daniela | 27.06.2017

Vrúcne prosím o modlitby za rýchle zotavenie môjho synčeka z inkubátora a mne zahojenie pooperačnych rán.
Pán Boh nech vypočuje vaše modlitby.
Amen

<< 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 >>

Pridať nový príspevok